Cursuri

In data 22 Septembrie 2018, SMURD Cluj (Societatea de Medicina de Urgenta si Catastrofa din România – Filiala Cluj) organizeaza un curs de prim ajutor destinat celor interesati sa deprinda tehnicii de resuscitare cardio-respiratorie, precum si a gesturilor care trebuie efectuate în diferite situatii speciale: hemoragii, arsuri, fracturi, intoxicatii, înec, accidente rutiere etc. Cea mai mare parte a cursurilor este dedicata exercitiilor efectuate pe manechin. Cursul este destinat persoanelor laice.

Lectorii sunt acreditati prin diplome CNFPA si MS.

Taxa de participare este de 150lei.

Fiecare cursant va primi o diploma de participare.

Cei interesati se pot inscrie la curs completand formularul urmator. Ulterior veti primi pe e-mail detalii legate de locatie, program si modul de confirmare.

Termenul limita de inscriere este 19 Septembrie 2018.

Cursul se va tine pentru un grup intre 10-20 de persoane. Se vor considera inscrisi doar cei care vor confirma participarea la curs. In cazul in care sunt mai putin de 10 inscrisi, cursul se va reprograma. In momentul in care se va ajunge la 20 de participanti confirmati, cei care vor confirma ulteior vor fi programati pentru o sesiune ulteioara.

Pentru detalii suplimentare legate de curs ne puteti contacta la numarul de telefon 0729 585858.

Paramedici Coordonatori SMURD Cluj

Filip Cristian
Paul Oarga
Orlanda Moldovan

Tel: 0729 585858

E-mail: contact@smurd-cluj.ro

https://docs.google.com/forms/d/1X_S3b6N7wAJWANEH3l7vB7rj4E0vNkKkMztBz5rc0eI/viewform

NOTA:

Acest curs se adreseaza persoanelor laice care doresc sa invete manevrele de baza pentru acordarea de prim ajutor. Nu este un curs de paramedic. Nu ajuta la angajarea in nici unei structuri SMURD.