Curs prim-ajutor

În data de 11 Mai 2019, colectivul UPU-SMURD Cluj (prin Societatea de Medicină de Urgența și Catastrofă din România – Filiala Cluj) organizează un curs de prim ajutor destinat celor interesați să deprindă tehnici de resuscitare cardio-respiratorie, precum și a gesturilor care trebuie efectuate în diferite situații speciale: hemoragii, arsuri, fracturi, intoxicații, înec, accidente rutiere etc. Cea mai mare parte a cursurilor este dedicată exercițiilor efectuate pe manechin. Cursul se adresează tuturor persoanelor fără o instruire medicală anterioară.

Lectorii sunt acreditați prin diplome CNFPA si MS (Ministerul Sănătății).

Taxa de participare este de 150lei.
Fiecare cursant va primi o diploma de participare.

Cei interesați se pot înscrie la curs completând formularul următor. Ulterior veți primi pe e-mail detalii legate de locație, program și modul de confirmare.

Termenul limita de înscriere este 7 Mai 2019.

Cursul se va ține pentru un grup intre 10-20 de persoane. Se vor considera înscriși doar cei care vor confirma participarea la curs. În cazul în care sunt mai puțin de 10 inscriși, cursul se va reprograma. În momentul în care se va ajunge la 20 de participanți confirmați, cei care vor confirma ulterior vor fi programați pentru o sesiune ulterioară.

Pentru persoanele juridice se poate face o ofertă separată. Contactați-ne la numărul/mail-ul afișat mai jos:

Persoană de contact: Paramedic Paul Oarga

Tel: 0742 910 241

E-mail: paul.oarga@smurd-cluj.ro

NOTA:

Acest curs se adresează persoanelor laice care doresc să învețe manevrele de bază pentru acordarea de prim ajutor. Nu este un curs de paramedic. Nu ajută la angajarea în nicio structură din cadrul SMURD.